Saltar al contenido

La Generalitat i la Fundació Comerç Ciutadà analitzaran l’estat del comerç urbà

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, i la presidenta de la Fundació Comerç Ciutadà, Maria Costa, han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració per analitzar el model del comerç urbà i els valors socials i econòmics amb la finalitat d’optimitzar les polítiques i accions de suport a aquest sector a Catalunya.

La directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, i la presidenta de la Fundació Comerç Ciutadà, Maria Costa, han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració per analitzar el model del comerç urbà i els valors socials i econòmics amb la finalitat d’optimitzar les polítiques i accions de suport a aquest sector a Catalunya.

Amb aquest acord, la Generalitat, a través del Consorci de Comerç Artesania i Moda (Ccam), aportarà 12.500 euros per a l’adquisició de vuit comptadors de flux de persones i la logística i formació del personal corresponent per al seu desenvolupament, ha informat en un comunicat.

Concretament, l’estudi es basarà en una radiografia del comerç urbà a nou ciutats (Figueres, Mataró, Granollers, Terrassa, Sabadell, Olot, Tarragona, Vic i Badalona) i s’analitzaran la mobilitat urbana en transport públic i privat, els locals comercials oberts i tancats i l’afluència de persones als carrers, tot amb el suport de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Fuente: Vilaweb.cat

Nota de prensa Generalitat de Catalunya

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos