Saltar al contenido

Barcelona: L’Eix de Sants més accessible

El programa de subvencions del projecte Sants Sense Barreres, preveu fer accessibles més establiments de l’Eix comercial Creu Coberta

Superada la fase de diagnosi d’accessibilitat a 60 comerços del carrer Creu Coberta del Districte de Sants-Montjuïc, el projecte Sants Sense Barreres (SASBA), ofereix, ara i fins el 31 de maig de 2017, un programa d’ajudes econòmiques als establiments adherits per portar a terme les propostes de reforma i millora.

Del total de comerços analitzats, són diversos els inscrits al projecte que han realitzat les reformes d’accessibilitat i han rebut una subvenció de fins al 75% del cost total de les obres, fins a un màxim de 2.500 euros.

Impulsat per l’Ajuntament de Barcelona – Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, Comerç i Consum, Paisatge Urbà i el Districte de Sants-Montjuïc-, l’Associació de Comerciants Creu Coberta i la Universitat Politècnica de Catalunya, el projecte ha comptat amb la col•laboració imprescindible de les entitats de persones amb discapacitat del districte.

El projecte SASBA, iniciat amb l’estudi de l’accessibilitat física per part dels estudiats de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, dóna el pas decisiu que assegura la plena accessibilitat dels comerços amb la seva oferta d’ajudes econòmiques.

Podeu demanar més informació del projecte enviant un correu electrònic a imd_informa@bcn.cat.

Fuente: barcelona.cat

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos