Saltar al contenido

Els comerços del centre de Terrassa aposten per una ‘Tardor Solidària’

Durant dos dies s’espera que els egarencs donin roba i a canvi obtindran descomptes i promocions

 Els propers 29 i 30 de setembre, l’associació Terrassa Centre organitza la primera edició de la Tardor Solidària. Amb l’objectiu de crear un esdeveniment festiu, que ajudi a fomentar el comerç i dinamitzar la zona, però també amb un rerefons social i solidari, neix aquesta iniciativa de la mà de Roba Amiga. El funcionament serà molt senzill: «aprofitant el canvi d’armari, volem que tota aquella roba que sabem que ja no es fa servei es porti a les botigues de Terrassa Centre (marcades visualment amb un logo de l’activitat), allà es posarà en una caixa, i a canvi, l’establiment oferirà diversos tipus de descomptes o promocions», ha explicat el president de l’associació de comerciants Xavi Linares.
Les caixes de roba seran recollides per treballadors d’Eco-inserció de Terrassa, els quals s’encarregaran de fer-la arribar a Roba Amiga, empresa d’inserció gestionada per la Fundació Formació i Treball, que disposa d’una vuitantena de contenidors de recollida de roba escampats per tota la ciutat. No només es pot portar roba de vestir, sinó que també seran benvinguts roba de la llar i complements. Un cop tota recollida, es farà el triatge a la planta i es distribuirà entre les persones que més ho necessitin, per exemple, a Terrassa, l’empresa té un conveni amb la Fundació Busquets.Per afavorir les donacions, les botigues restaran obertes aquest divendres fins a les deu de la nit. També, el mateix divendres, a partir de les vuit del vespre hi haurà música i festa gràcies a la instal·lació de quatre escenaris repartits entre el carrer Gaudí, la plaça Salvador Espriu, el Raval i el carrer Font Vella. Terrassa Centre espera que l’activitat serveixi per fomentar la solidaritat i alhora revitalitzar els comerços del centre, en un cap de setmana que també hi haurà gresca gràcies al Festival TNT.

Fuente: Mon Terrassa

AGECU