Saltar al contenido

El FirOcasió de Mataró torna a inundar la Rambla amb preus de ganga

Les botigues surten al carrer per exposar i vendre productes fora dels circuits comercials, on s’hi podrà comprar de tot a preus rebaixats.

Els dies 3, 4 i 5 de maig, la Rambla de Mataró acollirà aquest esdeveniment comercial, que ja s’ha convertit en tot un clàssic a la ciutat.

 

Tornen els tres dies de compres a preus de ganga, amb la nova edició de primavera del FirOcasió de Mataró. Els dies 3, 4 i 5 de maig, la Rambla de la capital del Maresme acollirà de nou l’edició primaveral d’esdeveniment comercial, que ja s’ha convertit en tot un clàssic a la ciutat.

La Unió de Botiguers de Mataró és l’encarregada d’organitzar, una vegada més, l’edició de primavera d’aquesta fira en la qual els establiments comercials surten al carrer per exposar i vendre els seus articles fora de circuit, on s’hi pot comprar tota mena de productes a preus rebaixats.

Durant aquests tres dies, les botigues surten al carrer, sota carpes, per instal·lar-se a cel obert, en format “village”, a la Rambla de Mataró. Com ha passat en les últimes edicions, la fira comptarà amb un horari ampli amb la obertura de la fira el dijous a la tarda (de 17 a 21h) i el funcionament ininterromput durant les jornades de divendres i dissabte (de 10 a 21h).

Qui passegi pel centre de Mataró des del dijous 3 i fins dissabte, 5 de maig podrà trobar productes a preu d’ocasió que els comerciants posaran a la venda, o bé perquè ja estan fora del circuit comercial o bé perquè ja no tenen cabuda a les seves botigues, i això els converteix autèntiques oportunitats de compra.

[xf_masonry_gallery ids=’30419′ items=’1′ columns=’flexible’ paginate=’pagination’ size=’flex’ gap=’large’ overlay_fx=’active’ caption_elements=’title excerpt’ caption_display=’always’ container_links=’active’ id=»]

Fuente: Mataró Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos