Saltar al contenido

La festa ‘Holi’ tornarà a tenyir Mataró de colors

 

La Unió de Botiguers de Mataró organitza pel proper 16 de juny a les 18h el Festival Holi a la ciutat

La festa és gratuïta i comptarà amb la participació dels DJ’s Roger Carandell i Ernest Codina, d’adolescents.cat, i un dj convidat de COCOA, un dels patrocinadors de la celebració.

 

La Unió de Botiguers de Mataró, amb el patrocini de COCOA Mataró, organitza per segon any consecutiu la festa ‘Holi’ en col·laboració amb adolescents.cat, el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya.

L’activitat és gratuïta i se celebrarà la tarda del proper 16 de juny a la Plaça de les Tereses. La festa ‘Holi’ és explosió de música, diversió i color, ja que es llançaran més de 50Kg de tints de colors, que és una de les principals característiques d’aquest festival tradicional de la Índia.

La festa, que començarà a les 18h i s’allargarà durant tres hores, comptarà amb la participació dels DJ’s Roger Carandell i Ernest Codina, d’adolescents.cat, i un punxadiscos convidat de la discoteca COCOA, patrocinadora de la festa Holi de Mataró, que animaran la festa dalt de l’escenari i obsequiaran a alguns dels assistents amb marxandatge oficial.

Fuente: Mataró Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos