Saltar al contenido

Les botigues surten al carrer a Vic

Els comerços s’instal·len al carrer de Manlleu i Pla de Balenyà

Aquesta és la 24a edició de la Botiga al Carrer
Des d’aquest divendres el matí i durant tot el dissabte, Vic Comerç organitza la 24a edició de la Botiga al carrer. La fira està ubicada en els dos trams peatonals del carrer Manlleu i el Pla de Balenyà en horari comercial (fins a dos quarts de 9 del vespre). A l’edició d’enguany.

Tal com explica Vic Comerç, en el marc de la fira es repeteix la campanya Gometmania que consisteix en classificar tots els productes per colors (gomets a les etiquetes) i cadascun indica un preu determinat en rebaixa. En aquesta edició hi haurà 45 establiments que participen entre la Botiga al Carrer i a la Gometmania.

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos