Saltar al contenido

El comerç de Mataró omple els aparadors de la literatura de Pompeu Fabra

La Unió de Botiguers de Mataró presenta «Aparadors que parlen», una activitat per commemorar els 150 anys del naixement de Pompeu Fabra.

 

Del 2 al 18 de novembre els establiments es guarniran amb paraules en una iniciativa en la que col·labora Omnium Cultural i els alumnes de 2n de Batxillerat de l’Escola Santa Anna.

 La Unió de Botiguers de Mataró (UBM) presenta «Aparadors que parlen«, una activitat amb la que vol commemorar l’Any Pompeu Fabra i en la que els aparadors comercials dels establiments adherits a la UBM s’ompliran de paraules. La iniciativa,

en la que col·laboren les entitats de la Comissió Ciutadana Any Fabra , es portarà a terme entre dies 2 i 18 de novembre, i ja hi ha adherits més d’una cinquantena de comerços de la ciutat.

Durant els dies que duri l’activitat, els vidres dels establiments de la UBM  mostraran textos del filòleg català. Alumnes de 2n de Batxillerat Artístic de l’Escola Santa Anna seran els responsables de les actuacions als aparadors.

La iniciativa, tal i com destaca Jordi Novo, president de la UBM, «vol relligar comerç, cultura i ensenyament per apropar l’obra del creador de la normativa catalana a la ciutadania d’una manera amena i divertida«.

 

Noticia relacionada

 

Fuente: Mataro Comerç

 

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos