Saltar al contenido

Vic Comerç espera un gran Black Friday

Els comerços es preparen per presentar descomptes dentre un 20 i 40%

El comerç de Vic espera facturar de mitjana el 30% de la campanya de Nadal durant aquest cap de setmana, que pot ser de 3 dies al ser diumenge festiu dobertura comercial

Es preveu que més de 200 botigues es sumin a una activitat que alguns ja avancen i faran tota aquesta setmana

 

Aquest divendres 23 i dissabte 24 de novembre Vic celebrarà el popular Black Friday, un dia que té per objectiu motivar als consumidors amb descomptes especials i que servirà per iniciar la temporada de les compres nadalenques.

Vic Comerç preveu que més de 200 botigues participin d’aquesta iniciativa. L’horari comercial serà el convencional malgrat algunes botigues és possible que allarguin la obertura fins les 22 h. El diumenge 25 de novembre és un dia festiu d’obertura comercial i moltes botigues optaran per obrir.

Perspectiva de vendes

Les botigues que participaran d’aquesta jornada, sobretot dels sectors de la moda, perfumeria i tecnologia, preveuen en general una facturació similar respecte l’any passat i que els representi un 30% de les vendes de la Campanya de Nadal, una campanya que en el seu conjunt seguirà la tònica dels dos últims anys.

Els descomptes a les botigues d’aquest cap de setmana oscil·laran de mitjana entre el 20 i el 40%.  Alguns comerços però ja han avançat el Black Friday i l’aplicaran durant tota aquesta setmana.

El ‘Black Friday’ és una idea importada dels Estats Units, on el divendres després del “thanksgiving day” (Dia d’Acció de Gràcies) els comerços ofereixen importants rebaixes a les botigues. A Catalunya, el Black Friday ha arrelat en aquests últims anys i ja s’ha oficialitzat com el tret de sortida a la campanya de Nadal.

Fuente: Vic Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos