Saltar al contenido

Unió Botiguers Mataró: 40 anys impulsant l’economia local

31 de gener, conferència Impulsant l’Entusiasme

Passió i entusiasme. Aquest és l’eix de la conferència que donarà, el proper dijous 31 de gener al teatre Monumental a Mataró, el consultor i conferenciant motivacional Víctor Küppers i que organitza la Unió de Botiguers de Mataró (UBM). L’acte forma part de la programació de l’entitat per celebrar el seu 40è aniversari i busca explicar la importància de la passió i l’entusiasme per assolir l’èxit empresarial.

Víctor Küppers és conegut per la seva faceta com a consultor i formador. Després del seu pas com a vicepresident de Barna Consulting Group i Assistant Professor d’IESE, dedica el seu temps a investigar i desenvolupar nous mètodes per transmetre la motivació de manera efectiva per desenvolupar el potencial de cada persona. En les seves conferències, exposa de manera divertida, pràctica i emotiva les claus fonamentals per desenvolupar el potencial de cada persona.

40 anys impulsant l’economia local

Durant aquestes quatre dècades, la UBM ha estat un dels principals impulsors del teixit empresarial urbà de Mataró i defensor d’un model de comerç implicat amb el dia a dia de la societat mataronina.

Com relata Jordi Novo, el seu president, «celebrem 40 anys de trajectòria dinamitzant el comerç local i vetllant per mantenir una línia d’actuació en consonància amb les exigències comercials i amb el context polític local de cada moment, en coherència amb un model de comerç de ciutat implicat i compromès amb el batec del dia a dia de la seva societat»

Aquesta efemèride marcarà un punt d’inflexió en l’entitat, que està preparant, per donar resposta a les inquietuds del sector, un nou projecte per enfortir el teixit comercial i de serveis de la capital del Maresme i continuar essent un referent dins el mon empresarial de la gestió de l’espai publico – privat.

Els actes del 40è aniversari de la UBM compten amb el patrocini oficial del Grup Drivim, xarxa de concessionaris oficials Citroën i Ds de Mataró. L’entitat compta també amb la col·laboració de TodoLetras Barcelona, especialistes en lletres lluminoses gegants i d’Eurecat – Centre Tecnològic de Catalunya.

Fuente: matarocomerç.cat

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos