Saltar al contenido

Vic Comerç va celebrar la VI Gala del Comerç

  • Guardons, homenatges, actuacions en directe, presentació del nou vídeo de l’entitat i una gran assistència van marcar una gala llarga i molt emotiva

  • D’entre tots els guardons, un d’especial: la venda 1 milió amb la Targeta Urbana Vic

  • “Les veus del carrer” és el nom del clip que aquest any dona el protagonisme als clients dels comerciants

  • La periodista Bibiana Ballbè va presentar l’acte

Aquest dimecres dia 30 de gener la Sala 2 del Teatre Atlàntida de Vic es va omplir per celebrar la sisena edició de la Gala del Comerç que Vic Comerç.

La Gala, conduïda per la periodista especialitzada en cultura i creativitat Bibiana Ballbè, va comptar amb l’entrega de guardons a diversos establiments per diferents categories i dues actuacions, les Charlas Talks i Autonomos el Musical.

D’entre tots els guardons, un d’especial: la venda i compra 1 milió amb la Targeta Urbana. Vic Comerç segueix apostant pel seu projecte estrella i les dades el consoliden. La Targeta Urbana compta avui amb 26.000 clients i 200 botigues adherides. S’han facturat més 30 milions d’€  des del seu inici, realitzat 73 campanyes amb 1.730 premis repartits i ara s’ha arribat a la gran xifra d’1 milió de vendes realitzades entre tots els establiments adherits.

El que molta gent esperava va ser la presentació del nou vídeo de Vic Comerç que cada any es mostra en primícia en el marc de la Gala del Comerç. Enguany va ser un vídeo que s’anomena “Les veus del carrer”, un vídeo on aquesta vegada és la gent del carrer que dona la seva opinió i visió sobre el comerç i els comerciants de la ciutat.

Aquest vídeo tanca el cercle d’una seqüència de vídeos que s’han realitzat durant 6 anys on els comerciants han estat els principals actors protagonistes: han cantat, ballat, convertit en dibuixos animats, ens han explicat la part més íntima i personal de les seves vides a dins de la botiga i fins i tot han escrit i interpretat uns textos per un anunci.

La Gala d’ahir va convocar 320 persones i va comptar amb la presència de l’Alcaldessa de Vic, Anna Erra, la Directora General de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta, la Cap de Comerç de la Diputació de Barcelona, Maite Bosch, i nombroses autoritats, regidors del Consistori, patronals, comerciants, associacions de comerciants de Catalunya i acompanyants.

 

CATEGORIES

 

HOMENATGES

Can Tuneu

Galeria d’Art El Carme

 

TARGETA URBANA VIC

Establiment on es va realitzar la venda 1 milió amb la Targeta Urbana 

Farmasalut Vic

Clienta que va fer la compra 1 milió 

Montse Cunill Dachs)

 

MESTRE ARTESÀ

Modest Riera (Forn de pa Riera)

 

ENTITAT DESTACADA

Osonament

 

PARTICIPACIÓ EN EL PROGRAMA COMERÇ 21

La Crossandra

Vic Vip

Òptica Suprem

 

ESTABLIMENTS SINGULARS

La Reciclària

 

REFORMES I TRANSFORMACIÓ DIGITAL

Isern

Farmàcia Ausa

Garbí

D’Ell

 

ANIVERSARIS

100 anys de Farmàcia Barnolas

75 anys Optica Suprem

75 anys XixoVic

35 anys Coto Vic

35 anys Focus Òptics

25 anys Tot Temps

 

CARRER MES DINÀMIC

Carrer de la Riera – Nou Punt d’Interés Artesanal  (guardó + cartró pluma)

 

NOU VÍDEO DE VIC COMERÇ

 

Galería Flickr

IMG_4838

 

Fuente: Vic Comerç

 

 

 

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos