Saltar al contenido

Arriba la cinquena edició de la Santa Tapa, la ruta tapes sacra de la Setmana Santa a Vic

La Santa Tapa, la ruta de tapes sacra que Vic Comerç celebra per Setmana Santa a Vic des de fa 5 anys, ha quedat integrada dins el calendari del Tapajous des de l’any passat i es realitzarà aquest dijous 18 d’abril, de 20 a 23 h.

Aquesta edició és la més participativa ja que són 14 els bars i restaurants ubicats al Casc Antic que formaran part d’aquesta ruta. Els participants son: Ay Papantla, Barmutet, Creperia Festuc, D.O. Brasa, el Moll de la Fusta, el Jardí d’en Lluís, la Taverna del Call, la Taverna d’en Norton, les putes receptes de la iaia, Norton Bar, Santa Rita, Vic Food, Xin Vic i 80’s Spirit.

Cada un d’aquests establiments ha creat una tapa per a l’ocasió amb noms de referències bíbliques: la tapa de Longinus, Getsamani, la passió avícola d’Herodes, el pecat de Judes, Getsamani, la tapa de Longinus, la Temptació de Josep, l’òstia de Caín, Resurrecció, les Claus de Sant Pere, el clau de Jesús, el miracle de Santa Rita, la Temptació d’Eva, entre d’altres (veure mapa de tapes).

El preu de la tapa serà de 3,5 € i hi anirà inclosa una consumició de vi o cervesa. Les tapes seran més elaborades que de costum i hi hauran sorpreses per tots els que facin el circuit.

En aquesta edició, al realitzar-se en un sol dia, no hi haurà passaport de timbrat ni la necessitat de passar per tots els restaurants. Enlloc d’això, s’organitzarà un concurs d’instagram amb el hashtag #santatapa2019. Les dues millors fotografies guanyaran dues rutes del tapajous de maig per a dues persones.

Fuente: Vic Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos