Saltar al contenido

Mataró: Preus de ganga a La Rambla amb FirOcasió

La fira organitzada per Unió de Botiguers treu al carrer les botigues que exposen i venen productes a preus rebaixats

La fira obre aquest dijous a la tarda a la Rambla de Mataró i es podrà visitar fins el dissabte a la nit

 

Tornen els tres dies de compres a preus rebaixats a Mataró, amb la nova edició de primavera del FirOcasió. Els dies 2, 3 i 4 de maig, la Rambla acollirà, una primavera més, aquest esdeveniment comercial, que ja s’ha convertit en tot un clàssic a la ciutat.

La Unió de Botiguers de Mataró és l’encarregada d’organitzar, una vegada més, aquesta fira-mercat en la qual els establiments comercials surten al carrer per exposar i vendre els seus articles fora de circuit, on s’hi pot comprar de tot a preus de ganga.  Durant aquests tres dies, les botigues surten al carrer, en format “village”, per instal·lar-se a cel obert a la Rambla.

La fira suposa una bona oportunitat tant pels compradors –que tenen la possibilitat de trobar productes a preu d’ocasió- com per als venedors, que tenen l’opció de treure objectes que estan fora del circuit comercial i que ja no tenen cabuda a les seves botigues. A la fira s’hi podran trobar productes de moda femenina, masculina, vehicles, calçat infantil, complements de moda, papereria i  serveis, entre d’altres.

De nou la fira comptarà amb un horari ampli ja que l’inici de la fira serà el dijous a la tarda i divendres i dissabte funcionarà de forma ininterrompuda durant tota la jornada, de 10 del matí a 9 de la nit.

Fuente: Mataro Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos