Saltar al contenido

Mataró: La Fira de Dibuix i Pintura convertirà  Mataró en una galeria d’art a cel obert

El dissabte 11 de maig els artistes exposaran i vendran les seves obres pictòriques originals, convertint així el centre de la ciutat en una gran galeria d’art a cel obert

A més, entre el 6 i el 19 de maig Mataró serà un Museu Obert per tal d’acostar el món de l’art al públic en general

  Aquest dissabte 11 de maig, entre les 10 del matí i les 9 del vespre, la Riera de Mataró es convertirà, un any més en una gran fira dedicada al dibuix i pintura, patrocinada per Pinmat. Durant tota la jornada, els artistes exposaran i vendran les seves obres pictòriques originals, convertint així el centre de la ciutat en una gran galeria d’art a cel obert.

Com a novetat d’aquesta edició de la Fira de Dibuix i Pintura, la Plaça Gran acollirà, a les 11 del matí, una sessió de sketching, una disciplina de dibuix urbà, molt de moda arreu del món, que  consisteix en dibuixar a mà alçada qualsevol racó d’una ciutat, en una llibreta de viatge.

A més a més, entre el 6 i el 19 de maig més de 80 establiments comercials de la ciutat decoraran els seus aparadors amb obres artístiques de dibuix i pintura elaborades pels membres de l’Associació Sant Lluc per l’Art, de la Fundació Iluro i de la Col·lecció Bassat amb l’objectiu d’acostar el món de l’art al públic en general i sumar-se així a la voluntat de convertir la ciutat en un Museu Obert.

El Museu Obert és una iniciativa de la Unió de Botiguers de Mataró, l’Associació Sant Lluc per l’Art, la Fundació Iluro i el fons d’art de la Col·lecció Bassat Art Contemporani de Catalunya.

Fuente: Mataro Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos