Saltar al contenido

El verd turquesa, el color del barret de Les Santes de la Unió de Botiguers de Mataró

 El barret es distribuirà a través des comerços associats a la UBM, durant la celebració de les Dissantes i a la parada que tindrà la UBM a la cantonada del carrer Barcelona amb la Riera, el 24 de juliol.

 Des de fa dotze anys, la UBM facilita als mataronins els tradicionals barrets de palla durant la Festa Major de Mataró

 

La Unió de Botiguers de Mataró presenta aquest 2019 i per dotzè any consecutiu, el barret de palla de Les Santes. En aquesta ocasió, i a només dues setmanes de l’inici de la festa major, la UBM ha presentat el nou disseny de la cinta, que aquest any és blanca amb les lletres impreses en color verd turquesa i està patrocinat per Prat & Ferrer clínica dental.

El barret el distribuiran, des d’avui mateix, els comerços de la Unió de Botiguers de Mataró, però també es podrà aconseguir durant la celebració de les Dissantes el dia 20 i a la parada que tindrà l’entitat al carrer Barcelona cantonada amb la Riera el 24 de juliol. Una iniciativa dels establiments de la ciutat que ha anat agafant força fins a convertir-se en una peça imprescindible per a viure Les Santes.

A més, la Unió de Botiguers de Mataró organitza un concurs d’Instagram en el que, per a participar hi ha temps fins el 29 de juliol i només cal seguir a la UBM (@uniobotiguersmataro) i Prat & Ferrer clínica dental(@pratiferrer) i mencionar a un amic en un comentari a la publicació del sorteig. El guanyador d’aquest concurs, que també està patrocinat per Prat & Ferrer clínica dental, podrà guanyar una Polaroid One Step 2 i així poder immortalitzar els millors somriures de Les Santes i de l’estiu.

Fuente: Mataro Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos