Saltar al contenido

Figueres: Sigues Tourist Friendly Shop!

Tourist Friendly Shop és una iniciativa pilot desenvolupada des de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres amb el propòsit de potenciar encara més l’hospitalitat turística dels comerços de Figueres.

Figueres rep més d’un milió de turistes l’any on és corrent que interaccionin amb els ciutadans i comerços de la ciutat, bé sigui per conèixer-la millor o bé per resoldre petits dubtes. Ser comerç Tourist Friendly Shop identifica a l’establiment d’ambaixador turístic, comprometent-se públicament a proporcionar una atenció acurada al visitant. Aquest compromís es concreta en una identificació adhesiva blava, visible a la porta de l’establiment, i amb una documentació bàsica de la ciutat: mapa turístic, guia dels restaurants 2019 i tríptic amb informació de les visites guiades gratuïtes «Discover Figueres».

Aquesta prova pilot començarà el pròxim 1 d’agost i durarà fins al 8 de setembre 2019 (un cop finalitzada la Mostra del Vi de l’Empordà). Passat aquest període, l’Ajuntament convocarà una reunió per mesurar tant en termes de quantitat com de qualitat, els motius principals de consultes dels visitants, així com conèixer les impressions dels comerciants envers la iniciativa.

Des de Comerç Figueres Associació, els establiments Alegrí Regalsl’Auca Llibreria PapereriaBóboli, la Farmàcia BonmatíButano GironaCalçats RoigCalçats FalgaronaCristauCarreras Foto VídeoDIN-A12, l’Hotel DuranEmporium Fruits SecsEsports JosepEstanc Marin, perruqueria Ester Estilista & Estètica Yas, la pastiseria FàbregaFajol Roba per HomeGranierGroovyLa JijonencaJoieria CarbonellJoieria TutauLacoste Figueres, la barberia Lamodette, les fleques Maiaperfumeria MarcóNostrumPalmira JúniorEsports Prada, Mitges Casals Promise, els magatzems Puig GiraltRambla29SeisuSisters & Ro FigueresSpaininmoSports PradaSwatch i SwarovskiTecnimotoThe Sweet Lab i Viatges Viñolas ja s’han inscrit en aquesta iniciativa. Per tal d’augmentar la seva visibilitat, els associats que s’integren en aquesta iniciativa, constarà en la seva fitxa en el web tal com podeu comprovar en fer clic a cadascun d’ells.

Els comerços interessats en ser-ho havien de dirigir-se abans de divendres 26 de juliol 2019 per mail a mvehi@figueres.org o al telèfon 972 67 42 61 Ext. 17 (de dilluns a divendres de 8.30 h a 14.30 h), sol·licitant aquest material.
AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos