Saltar al contenido

Els establiments del NEM fusionen moda i gastronomia a la Mataró Street Fashion

Una trentena d’establiments en formaran part col·laborant amb aparadors vius, formats per models reals, amb una desfilada de moda i participant de la zona de degustació gourmet

 La Mataró Street Fashion és la primera activitat que organitza el NEM, l’entitat que agafa, a partir d’ara, el relleu a la UBM

 

 Una trenta d’establiments comercials de Mataró tornen a sumar-se a la Mataró Street Fashion. Una festa a l’aire lliure que, per tercera vegada consecutiva, fusiona moda i gastronomia. Precisament, aquesta serà la primera activitat organitzada com a NEM, l’entitat, Negoci Empresa Mataró, que a partir d’ara agafa el relleu a la Unió de Botiguers.

El dissabte 28 de setembre, al centre de la ciutat, es podrà gaudir d’una oportunitat comercial que presenta aparadors vius, formats per models reals, desfilades de moda i degustacions gastronòmiques.  A partir de les 21h, tots els models que n’hagin format part es desplaçaran fins la plaça de Cuba, un dels principals escenaris protagonistes de la Mataró Street Fashion, on hi haurà la passarel·la per la que desfilaran.

En aquest mateix entorn, a partir de les 20 h hi haurà una zona de degustació gastronòmica on, sota carpes o foodtrucks, els establiments gourmet hi presentaran els seus tastets gastronòmics. La nit acabarà amb bona música de la mà de Global Quantic Music i dels dj’s Juan Diaz, Jaume Caldas i Simó Llagostera, que oferiran una nit amb els hits més ballables.

Fuente: Mataro Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos