Saltar al contenido

250 comerços de Vic a punt per al Black Friday

Començarà aquest divendres i durarà tot el cap de setmana, amb diumenge festiu dobertura comercial

Les ofertes oscil·laran entre un 20 i un 40% de descompte

Nous sectors safegeixen a aquesta campanya

 

Uns 250 establiments de Vic ja estan a punt per celebrar una nova edició del Black Friday, que arriba aquest divendres 29 de novembre amb ofertes que poden oscil·lar entre el 20 i el 40%, i que alguns comerços ja han començat a aplicar aquest inici de setmana.

A més, aquest cap de setmana és permesa la obertura comercial en diumenge, cosa que farà que sigui un Black Friday intens al llarg de tres dies.

La iniciativa del Black Friday s’ha consolidat a Vic i arreu de Catalunya i el sector del comerç espera una bona jornada, seguint la tònica dels últims anys. El divendres negre s’ha convertit en el tret de sortida de la campanya de Nadal.

Segons Vic Comerç, durant aquest cap de setmana es preveu facturar el 30% de tota la campanya de Nadal, sobretot entre els sectors de la moda, perfumeria i tecnologia. Tot i així, nous sectors com la restauració, l’alimentari o les llibreries també s’han sumat a aquesta iniciativa, cosa que converteix en cada vegada més transversal aquesta campanya.

Fuente: Vic Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos