Saltar al contenido

Matins Familiars y Black Friday, próximas acciones de Negoci Empresa Mataró

Activitats al Comerç de Mataró

 

MATINS FAMILIARS:

El proper dissabte 16 de novembre de 10 a 13 h t’espera l’activitat HAVE FUN WITH ENGLISH! És una activitat a càrrec de MISS AND MISTER LANGUAGE on podràs pasar-t’ho d’allò més bé amb diverses activitats en anglès per a tota la família: Pinta cares, cançons i balls en anglès, jocs dinàmics, etc.

Us hi esperem!

Cada primer dissabte de mes*, al matí, tindreu una cita amb els Tastets Culturals al Mercat de la plaça Gran. Es programaran diverses activitats per a tots els públics i gustos: infantils, musicals, espectacles, etc.

* En aquesta ocasió, l’activitat es trasllada al 3r cap de setmana de mes

 

BLACK FRIDAY:

El BlackFriday se celebra als Estats Units el primer divendres després del Dia d’Acció de Gràcies i allà és fins i tot un dia festiu. A diferència de molts altres festius, gira per complet entorn de les compres.

Aquesta és una excel·lent notícia per a tota persona que li agradi trobar autèntiques gangues, perquè les ofertes del BlackFriday 2019 són algunes de les millors que es donen al llarg de l’any.

És per això que la Unió de Botiguers de Mataró també s’afegeix en aquest dia de compres. El Black Friday se celebra el dia 29 de novembre i com és habitual, l’associació efectuarà una campanya global de comunicació i promoció.

FESTIU D’OBERTURA COMERCIAL 1 DE DESEMBRE:

Diumenge festiu d’obertura comercial al Comerç de Mataró Ciutat, amb motiu del cap de setmana de Black Friday.

Fuente: Negoci Empresa Mataró 

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos