Saltar al contenido

Preus de ganga a La Rambla amb el FirOcasió

La Rambla de Mataró es convertirà en una fira-mercat amb productes als millors preus entre el 7 i el 9 de novembre.

S’espera que hi passegin uns 10.000 visitants

 

La Rambla de Mataró es tornarà a convertir en una fira-mercat a l’aire lliure amb productes a preus d’ocasió. Després de l’èxit de les anteriors edicions, Negoci Empresa Mataró torna a apostar per una nova edició del Firocasió Mataró, en aquest cas de tardor, que omplirà el centre de la ciutat el 7,8 i 9 de novembre.

Una oportunitat per exposar i vendre els seus articles en estoc, en liquidació, restes de sèries o fora del circuit comercial a preus molt rebaixats. El petit ‘village’ de la Rambla acollirà comerciants de tots els sectors –menys  de l’alimentari– i durant el cap de setmana s’espera que hi passin uns 10.000 visitants.

El Firocasió Mataró començarà el dijous 7 de novembre, de 5 de la tarda a 9 del vespre i funcionarà ininterrompudament durant les jornades de divendres i dissabte, de 10 del matí a 9 del vespre. La fira torna a comptar amb el patrocini de SABA Aparcaments, l’empresa especialitzada en la gestió d’aparcaments urbans.

 

Fuente: Negoci Empresa Mataró  

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos