Saltar al contenido

El comerç de Mataró farceix d’activitats les festes de Nadal

Actuacions musicals, l’escudella i el tió solidaris i un parc d’atraccions són les propostes de Negoci Empresa Mataró (NEM)

Una ludoteca és la gran novetat de les activitats que organitza NEM per aquestes festes

 

L’entitat Negoci Empresa Mataró (NEM) ja té a punt les activitats nadalenques per dinamitzar les compres de tots aquells que s’acostin als carrers de la capital de la comarca.

La gran novetat d’aquest any és l’obertura d’una ludoteca que estarà oberta del 23 de desembre al 7 de gener, de 10  13 hores i de 16.30 a 20.45 hores, excepte festius, i dissabte de 9.30 a 14 hores, i que s’instal·larà a MOMS, el nou espai Montessori que acaba d’obrir a la Muralla de Sant Llorenç número 4.

Un parc d’atraccions infantils de Nadal – Reis ubicat a La Rambla, i que es podrà trobar fins el 12 de gener, farà les delícies dels nens i nenes. També pels petits de la casa, s’organitza el Tió Gegant Solidari el divendres 20 de desembre a partir les 18h a la Riera, cantonada amb carrer d’Argentona. Aquest tió solidari, organitzant juntament amb Càritas, oferirà a la canalla regals d’establiments associats a l’entitat. En aquesta línia, dissabte 21 de desembre a partir de les 17.30 hores, Pare Noel estarà a la Plaça Cuba per atendrà les peticions dels més petits.

La música serà la protagonista els dissabtes 7, 14 i 21 de desembre amb el grup RAT PACK que portarà als carrers mataronins un tribut a l’època daurada de Hollywood dels anys 50 i 60 amb temes de de Frank Sinatra, Dean Martin i Sammy Davis Jr.

L’entitat també ha preparat, en col·laboració amb l’Associació de veïns del Centre, l’animació Infantil del Missatger Reial a La Rambla on s’hi faran tota mena d’activitats per tots aquells que visitin els patges reials els dies 3 i 4 de gener (d’11 a 13 hores i de 17:30 a 20:00 hores)

 «Els més petits de la casa són els grans protagonistes d’aquestes festes i des de l’entitat hem pensat en ells a l’hora de programar les nostres activitats» assegura Jordi Novo, president de NEM.

 

 

Escudella solidària a favor de la Mataró de TV3

NEM organitza, un any més, una escudella solidària per recaptar fons a favor de la Marató de TV3. Enguany tindrà lloc el pròxim 14 de desembre a partir de les 10 hores a la Plaça Gran. En aquesta edició tot el que es recapti anirà a la investigació de les malalties minoritàries.

 

Festius d’obertura comercial a la capital del Maresme

Els dies 6, 8, 15, 22 i 29 de desembre i 5 i 12 de gener 2020 són els dies festius que els comerços de Mataró romandran oberts perquè es puguin fer les compres nadalenques. A més, el dimarts 24 de desembre   i el diumenge 5 de gener, el comerç de Mataró estarà obert al migdia.

Totes les activitats organitzades per NEM son possibles gràcies a la col·laboració dels patrocinadors. Juguettos patrocina el Parc d’Atraccions Infantils; Finques Pous, el Tió Gegant Solidari i l’Animació Infantil dels Missatgers Reials, el supermercat VERITAS, les actuacions musicals del grup RAT PACK i la botiga La Natura, l’escudella solidaria per la Marató TV3.

Fuente: NEM

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos