Saltar al contenido

TerrassaCentre, 25 anys fent ciutat

L’entitat comercial celebra el quart de segle amb una carta dirigida a ciutadans i associats

Al 1995, arran d’un pla integral del centre, s’agrupen petites associacions de comerços de diferents carrers i creen l’Associació de Comerç Terrassa Centre.

Al 2007, després d’un període d’estudi i reflexió, s’engega un nou model de gestió. L’associació passa a incloure tot tipus d’activitats econòmiques amb la idea de funcionar com un centre comercial a cel obert.

És aleshores quan, buscant crear una marca de qualitat, s’adapta el seu nom i canvia el seu antic logo per l’actual.

Actualment, després dels 25 anys de funcionament, continuem treballant per un Centre obert, actiu i acollidor, responsable socialment, que creu en el comerç sostenible i de proximitat.

 

En 1995, a raíz de un plan integral del centro, se agruparon pequeñas asociaciones de comercios de diferentes calles y crearon la Associació de Comerç Terrassa Centre.

En 2007, pasado un periodo de estudio y reflexión,  se pone en marcha un nuevo modelo de gestión. La asociación pasa a incluir todo tipo de actividades económicas con la idea de funcionar como un centro comercial abierto.

Es en ese momento cuando, para crear una marca de calidad, se adapta su nombre y cambia su antiguo logo por el actual.

Actualmente, después de 25 años funcionando, continuamos trabajando por un centro abierto, activo y acogedor, responsable socialmente, que cree en el comercio sostenible y de proximidad.

Gracias a todos por hacerlo posible.

Juntos hacemos Centro. Juntos hacemos Ciudad.

 

TerrassaCentre

 

Fuente: MonTerrassa

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos