Saltar al contenido

El comerç de Mataró enamora

Arrenca la campanya ‘Enamora’t del Comerç – Enamora’t de Mataró’ impulsada per Negoci Empresa Mataró (NEM) per dinamitzar l’activitat comercial als carrers de la ciutat en motiu del Dia dels Enamorats

 

El comerç mataroní es prepara per a un cap de setmana d’amor coincidint amb la celebració del Dia dels Enamorats. Negoci Empresa Mataró (NEM) proposa transformar els carrers dels centre de la ciutat amb espais dinàmics, divertits i romàntics, on clients i vianants seran els protagonistes.

Durant tot el dissabte a La Riera es recrearan espais romàntics que podran utilitzar-se a mode de photocall. Els clients podran fer-se fotografies i participar en el concurs d’Instagram que organitza l’entitat i que buscarà el millor petó al comerç de Mataró. Les fotografies han d’estar acompanyades amb l’etiqueta #EnamoratComerçMataró. Els premis pel “millor petó” són una nit amb esmorzar i entrada al Wellness Spa per a dues persones a l’Hotel Atenea Port, un dinar per a dues persones al restaurant Sangiovese i un regal de la joieria Saterra.

En paral·lel, tres parelles d’animadors passejaran per la Riera per convidar els vianants a participar. Amb aquesta acció NEM vol que els mataronins passin un dia especial i “convidar a tothom a que s’enamori del comerç i de Mataró».

Fuente: NEM Mataró

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos