Saltar al contenido

Torna l»Estocs a fora’ d’hivern aquest dissabte als carrers de Sant Cugat

Enguany, la jornada en què els comerciants treuen al carrer els seus productes amb descomptes s’avança

 

L»Estocs a Fora’ d’hivern torna aquest dissabte a omplir els carrers del centre de la ciutat amb ofertes per tancar la temporada de rebaixes. Una cinquantena de botigues de l’eix comercial trauran els seus productes des de les deu del matí fins a dos quarts de nou del vespre, en una jornada organitzada un cop més per l’associació Sant Cugat Comerç.L’objectiu de la iniciativa és que els comerços que hi participen puguin reduir els estocs dels seus magatzems i que els clients, d’aquesta manera, aprofitin d’una manera més propera les rebaixes d’hivern. Tot i que inicialment se celebrava al març, la jornada s’ha hagut d’avançar perquè els períodes de rebaixes s’han anat difuminant cada vegada més amb els canvis legislatius i són més laxes.

Des de l’entitat, a més recomanen passar la targeta ‘Sant Cugat a la Butxaca’ després de cada compra per acumular punts que es podran intercanviar per regals que ofereixen els establiments.

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos