Saltar al contenido

Figueres destinarà 200.000 euros per als establiments que implementin mesures de seguretat arran de la COVID-19

La subvenció tindrà caràcter retroactiu i està pensada pels establiments amb atenció al públic

L’Ajuntament de Figueres destinarà un total de 200.000 euros als  establiments de la ciutat que implementin mesures per a la seguretat i la higiene un cop s’aixequi l’estat d’alarma i s’obrin al públic. La subvenció tindrà caràcter retroactiu.

Els establiments comercials i de restauració que hagin implementat mesures o que tenen previst implementar-ne, s’hi podran acollir i rebran un ajut de fins un màxim de 1000 euros.

Alguna de les mesures son la instal·lació de mampares, la utilització de guants, les màquines de purificació d’ozó, les màquines de cobrament automàtiques…  o altres mesures que recomanin les autoritats sanitàries.

Aquesta és una de les mesures incloses en el pla de reactivació econòmica que està elaborant l’Ajuntament de Figueres. L’objectiu és potenciar l’activació del comerç i donar la seguretat i la confiança als clients perquè vagin a comprar als establiments de la ciutat.

L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, explica que ‘aquesta és una mesura per potenciar el consum. Figueres és una ciutat amb un centre comercial a l’aire lliure i volem ajudar als comerciants a que quan aixequin la persiana, els clients hi vagin a comprar’.

Fuente: ca.figueres.cat

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos