Saltar al contenido

SANT CUGAT COMERÇ COL·LABORA AMB LA INICIATIVA SOLIDÀRIA ‘CONELCOMERCIO.COM’, PER DONAR SUPORT A LES BOTIGUES DE BARRI

Davant la situació provocada per l’alerta sanitària del coronavirus, un grup de professionals del món del retail ha volgut unir els seus coneixements i posar-los al servei del comerç de proximitat, d’aquestes botigues de barri amb menys recursos que estan patint els efectes del confinament.

Han passat gairebé vint dies des de la proclamació de l’estat d’alarma. Moltes persianes de petits comerços segueixen baixades i ho seguiran estant durant dies. L’impacte sanitari d’aquesta crisi està sent brutal, i Sant Cugat Comerç ha volgut donar suport a una recopilació d’informació, recursos i exemples de bones pràctiques, elaborat per més de 20 professionals del món del retail, per tal d’ajudar als comerços de Sant Cugat del Vallès.

El gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, creu que “serà una bona ajuda a tots els comerciants i restauradors de la ciutat, pel contingut existent, però sobretot perquè la iniciativa anirà creixent amb aportacions de col·laboradors”.

La majoria dels sectors del petit comerç, aquelles botigues que ara mateix no estan dins de les referenciades pels successius decrets, estan amb la persiana baixada. Un mes de venda zero en una botiga de barri suposa el total d’un sou anual. Però, a més, moltes d’elles estan regentades per autònoms, sense estructura i sense suports empresarials. Per a ells, la seva botiga és l’única manera de guanyar-se la vida.

En aquests dies estem comprovant la força de l’acció solidària i per això, nosaltres, professionals del món del retail, hem unit esforços per donar suport al petit comerç, per dir-li que no està sol, que estem aquí per compartir coneixements i recursos, i per ajudar-los a gestionar la seva botiga ara i en els dies que vindran.

conelcomercio.com és la recopilació d’informació, recursos i exemples de bones pràctiques elaborada per més de 20 professionals del món del retail per ajudar-te a mantenir la botiga viva i tornar-nos a veure!

Dades de contacte
Més informació al web: conelcomercio.com
Contacte: Tania Pareja del Moral
E-mail: tpareja@allretail.es

 

Fuente: Sant Cugat Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos