Saltar al contenido

Catalunya: La Generalitat impulsa una campanya de promoció del comerç de proximitat

El vídeo, que es difondrà a través de diversos mitjans, vol ajudar a conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de comprar al comerç de barri per ajudar-los a superar la crisi econòmica que està patint el sector.

00:00
00:42

 

Tal i com va avançar aquest divendres a Ràdio Comerç, la directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, aquest cap de setmana inicia una campanya institucional de promoció del comerç de proximitat. El vídeo, que es difondrà a través de diversos mitjans, vol ajudar a conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de comprar al comerç de barri per ajudar-los a superar la crisi econòmica que està patint el sector.

El vídeo, que mostra diversos professionals del comerç realitzant les mateixes accions que fan a la botiga però a les seves llars recorda que el comerç “mai ha deixat de ser-hi. Però han tancat pel bé de tothom”.

Fuente: radiocomerc.cat

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos