Saltar al contenido

Sant Cugat Comerç: La companyia Empark regala la primera hora d’estacionament en els seus pàrquings

Els usuaris dels 5 aparcaments de l’empresa Empark, situats al centre de Sant Cugat del Vallès, podran aparcar a partir d’avui una hora gratis al dia, d’acord amb la campanya d’ajuda als ciutadans per a la tornada a la normalitat dissenyada per la companyia i que s’estendrà durant diverses setmanes.

Els 5 pàrquings són els de Lluís Millet, Plaça de la Vila, Quatre Cantons, Torreblanca i Can Quiteira. La campanya també s’ha estès a 56 aparcaments de Portugal, i a 73 d’Espanya adscrits a la promoció. En una primera fase, s’oferirà 1 hora gratuïta als aparcaments, tant si s’accedeix al pàrquing obtenint el tiquet o mitjançant Telpark. En una segona, la primera hora serà gratis, si s’accedeix amb l’app Telpark usant la funcionalitat «Entrada Express», que permet accedir a l’aparcament sense necessitat de tiquets ni utilitzar caixers, ja que la barrera s’obre automàticament a l’entrar i al sortir de l’aparcament , i l’import es carrega directament a la targeta de crèdit associada a Telpark.

En paraules de Julián de Unamuno, director general d’Operacions de la companyia Empark, «estem preparats per ser una alternativa segura i fiable de mobilitat per a aquelles persones que vulguin fer servir el seu vehicle propi tant per anar a treballar com per a qualsevol altra activitat permesa en les diferents fases, garantint totes les mesures de seguretat en els nostres pàrquings tant per a clients com treballadors». «L’aparcament vol ser part activa de la solució de mobilitat a hores d’ara, més que mai; que la gent deixi els seus vehicles als pàrquings i acabi els seus recorreguts a peu, en bici o en qualsevol altra forma de desplaçament per a aquesta ‘última milla”, afirma de Unamuno. «D’alguna manera -afegeix- hem de considerar a l’aparcament com un hub de micro mobilitat en el qual els ciutadans poden acudir amb totes les garanties de seguretat i tranquil·litat, com si fos una prolongació de les seves llars».

‘En aquests moments d’incertesa, aquests tipus de campanyes són molt positives per a la dinamització del comerç de la ciutat, ja que els ciutadans tindran una opció de realitzar les seves compres amb molta més tranquil·litat’, assenyala Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç. La companyia Empark i Sant Cugat Comerç mantenen un seguit de convenis, pels quals els comerços associats poden adquirir, de forma exclusiva, tiquets de cortesia amb un màxim de dues hores d’estada per a que els clients puguin comprar i gaudir d’una zona d’aparcament totalment gratuïta durant el període de temps estipulat.

Sobre Sant Cugat Comerç

És l’associació que dinamitza el comerç de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç i la restauració. És i pretén ser el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu.

Fuente: Sant Cugat Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos