Saltar al contenido

Arriba ‘Retrobament i rebaixes’, una jornada festiva dels comerços de Sant Cugat

Els comerços de Sant Cugat oferiran grans descomptes per encetar el període de rebaixes estival

    

Sant Cugat Comerç organitza la jornada Retrobament i rebaixes per donar el tret de sortida a les rebaixes d’estiu, una jornada que se celebrarà durant el dissabte 4 de juliol. L’objectiu de Sant Cugat Comerç és dinamitzar el comerç santcugatenc i des de l’associació busquen el suport de tota la ciutadania per tirar endavant, després de la situació delicada causada per la COVID-19.

D’aquesta manera, durant tota la festivitat, tots els establiments oferiran grans descomptes per incentivar el consum local. A més, diferents carpes se situaran a la plaça d’Octavià amb l’objectiu de portar al carrer la festivitat de Retrobament i rebaixesSant Cugat Comerç fa una crida a la participació dels santcugatencs, tot seguint les mesures de seguretat i prevenció.

Finalment, des de l’associació recorden a tots els clients passar la targeta ‘Sant Cugat a la Butxaca’ durant Retrobament i rebaixes, per acumular punts i bescanviar-los pels premis que ofereixen cadascun dels establiments on habitualment realitzen les seves compres.

Fuente: Tot Sant Cugat

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos