Saltar al contenido

Sant Cugat Comerç impulsa el projecte Cliccat per ajudar el comerç local a digitalitzar-se

La iniciativa, que arrencarà a la tardor, serà una eina perquè els comerços puguin vendre en línia els seus productes

 

Per la seva banda, la tinenta d’alcaldia de Promoció Econòmica, Ocupació, Empresa i Comerç, Elena Vila, ha destacat que es tracta d’una iniciativa ‘molt necessària en el moment actual’, ja que la crisi del coronavirus ha accelerat el procés de digitalització de les empreses. Vila també ha assenyalat la importància d’oferir eines a la ciutadania perquè pugui realitzar les seves compres de manera presencial i online.

Per donar a conèixer el projecte, que està previst que arrenqui a la tardor, Sant Cugat Comerç i el consistori engegaran en els propers dies una campanya informativa perquè els comerços de la ciutat es comencin a sumar a la iniciativa. El Cliccat.cat també es posarà en marxa a altres punts de Catalunya gràcies a l’empresa Hiberus.

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos