Saltar al contenido

Sant Cugat Comerç organitza una jornada ‘d’Estocs a dins’

El propers dies 2 i 3 d’octubre, Sant Cugat Comerç organitza una jornada ‘d’Estocs a dins’, l’activitat comercial que dona el tret de sortida a l’inici de temporada.

L’esdeveniment d’enguany adaptarà el seu format a la situació actual per la Covid-19. Per aquesta raó, l’activitat tindrà lloc a l’interior dels establiments associats.

La jornada permetrà que els comerços participants puguin reduir els estocs dels seus magatzems. ‘Aquest any ens adaptem a la nova situació, i els estocs a fora es traslladaran a dins de les botigues, i ampliem l’activitat durant dos dies.

Tot i això, l’objectiu de la jornada serà el mateix de sempre. Els clients podran trobar els diferents productes que han vist durant les rebaixes d’estiu, a un preu molt més econòmic’, assenyala Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç, que fa una crida a donar suport al comerç de Sant Cugat, tot seguint les mesures de seguretat i prevenció per fer front a la Covid-19.

‘Ara més que mai,necessitem el recolzament de tota la ciutat. Estem segurs que la ciutadania respondrà i omplirà els establiments durant els dos dies’. Des de Sant Cugat Comerç recorden a tots els clients passar la targeta ‘Sant Cugat a la Butxaca’ durant tota l’activitat, per acumular punts i bescanviar-los pels premis que ofereixen cadascun dels establiments on habitualment realitzen les seves compres.

Sobre Sant Cugat Comerç

És l’associació que dinamitza el comerç de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç i la restauració. És i pretén ser el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu.

Fuente: Sant Cugat Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos