Saltar al contenido

Es presenta l’associació WOWGAVÀ, la nova entitat comercial que pretén unir el comerç local de Gavà


El WOWFriday d’aquest cap de setmana, serà la primera acció de la nova associació.


El passat divendres 20 de novembre, es va celebrar a l’Arxiu Municipal de Gavà, la roda de premsa de presentació de l’associació WOWGAVÀ, una nova entitat comercial que neix fruit de la fusió de l’ILLA Gavà i la Unió de Botiguers de Gavà. Durant l’acte es va descobrir la imatge i la marca de la nova associació comercial, que té com a objectiu unir tot el comerç de la ciutat, oferir un millor servei als clients, i professionalitzar la gestió de la nova entitat resultant.


La presentació va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez; del tinent d’alcalde d’Estratègia Econòmica, Treball i Promoció de la Ciutat, Jordi Tort; de la regidora delegada de Turisme i Comerç, Ester Zamorano; de la presidenta de WOWGAVÀ, Laura Gómez; i del vicepresident de la nova entitat, Diego Caparrós.


‘Per fi, després de tant de temps intentant unificar el comerç de Gavà, avui presentem aquesta fita històrica per a la ciutat. Ara més que mai, la unió de tots els comerços de la ciutat és imprescindible’, va assenyalar Laura Gómez, presidenta de WOWGAVÀ. Per la seva part, el vicepresident de la nova associació, Diego Caparrós, afirmava que la nova entitat, ‘té l’objectiu d’agrupar el comerç, l’empresa i la restauració, dels diferents negocis ubicats a Gavà, per tenir molta més força’.


Per la seva part l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, es felicitava per la unió de les dues històriques associacions comercials gavanenques. ‘A vegades de situacions tan dures com l’actual, sorgeixen bones idees, traiem el millor de tots i totes, i neix un projecte com WOWGAVÀ’.


Al finalitzar l’acte, la comitiva es va desplaçar fins l’emblemàtic edifici del Mercat del Centre, on es va penjar la primer placa d’associat.


WOWFriday, la primera acció de la nova entitat


Una de les primeres accions de l’associació WOWGAVÀ, tindrà lloc aquest cap de setmana, amb la celebració del WOWFriday, una jornada de descomptes i promocions que donarà el tret de sortida a las compres de Nadal, i que comptarà amb la participació de la pràctica totalitat dels establiments comercials. ‘Estem segurs que els gavanencs i gavanenques respondran i ompliran els comerços de la ciutat, tot seguint les mesures de seguretat i prevenció’, assenyala Laura Gómez, presidenta de l’entitat.
L’associació WOWGAVÀ, també treballa en la campanya 20×10 de descomptes espacials per a la campanya nadalenca, el rellançament de la targeta de fidelització, i l’impuls de projectes innovadors de digitalització del comerç.

Fuente: Wowgava

Etiquetas:
AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos