Saltar al contenido

IN Comerços i Serveis impulsarà les compres el cap de setmana de fira amb una campanya amb descomptes especials i premis

“Fira IN” compta amb el suport de l’Ajuntament i donarà regals com mascaretes, bosses reutilitzables i vals de compra

L’Associació IN Comerços i Serveis d’Ontinyent ha posat en marxa una nova campanya comercial  coincidint amb el cap de setmana al que s’hauria d’haver celebrat la Fira d’Ontinyent, suspesa per seguretat degut a la pandèmia de la covid-19.  “Fira IN”, que compta amb el suport de l’Ajuntament, es realitzarà del 13 al 16 de novembre, “dilluns de Fira”, dia festiu local on els establiments podran obrir les portes, i que al cas dels establiments adherits a Comerç IN oferiran descomptes especials del 20%, un article especial de Fira al 30%, una zona outlet i el repartiment de regals amb «rasca rasca» digitals.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que des de l’Ajuntament “continuarà al costat dels establiments locals en estos moments delicats, i per això donem suport a esta campanya i animem a veïnat i visitants a avançar les seues primeres compres nadalenques i aprofitar els descomptes especials i la possibilitat de guanyar premis que els va a donar Comerç IN”, manifestava.

La vicepresidenta d’IN Comerços i Serveis d’Ontinyent, Anna Ferrero, explicava que la iniciativa està articulada a través de la nova APP +IN Ontinyent de l’associació. En realitzar compres en els dies assenyalats caldrà dir el numero de DNI a l’establiment, i en l’app apareixerà un “rasca” digital on cada compra pot ser agraciada amb premis directes com bosses de compra reutilitzables, mascaretes o fundes de mascaretes, així com 6 premis de vals de 100 euros a consumir del 23 al 29 de novembre als comerços IN. 

Ana Ferrero destacava que “en ser una campanya totalment digital, evitem el consum de paper, generem menys residus i evitem l’ús de tinta”, assenyalava. Des de l’Ajuntament i l’Associació s’ha animat a la ciutadania a fer les seues compres a Ontinyent “en uns temps d’incertesa on hem de ser conscients de la importància de que donar suport al comerç de proximitat és fonamental per a l’economia de la nostra ciutat», assenyalaven.

Fuente: ontinyent.es

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos