Saltar al contenido

Nova iniciativa: Joguets i màquines d’escriure, als locals buits de Figueres

Ens preocupa la situació de locals tancats a Figueres per moltes raons, però gràcies a la col·laboració que a Comerç Figueres hem realitzat amb el Museu del Joguet i el Museu de la Tècnica, donarem més visibilitat a la nostra cultura i demostrarem que ens preocupa la cura de la ciutat de Figueres.

La iniciativa va començar divendres 20 de novembre col·locant fotos de grans dimensions de joguets emblemàtics del Museu del Joguet de Catalunya a les façanes de locals buits del centre de Figueres. Es complementarà també amb imatges del fons del Museu de la Tècnica.

Amb aquesta acció:

  • ens refermem amb el nostre compromís cívic i responsable amb la ciutat
  • contribuirem a contrarestar el mal efecte de deixadesa que provoquen els locals buits,
  • ajudem en la revitalització d’un parc de baixos comercials on la seva activitat s’ha detingut,
  • reconeixem a museus que també són característics de la nostra destinació: museus que depenen d’equips reduïts, amb molt compromís amb la ciutat, i que mantenen viva la nostra flama cultural.
  • i prenem mesures perquè la ubicació de Figueres en el sector del comerç, mantingui la seva capitalitat, atractiu i lideratge a la comarca.

Podeu veure les primeres sis imatges al principi del carrer Nou, al carrer Porteries, a la Rambla, al carrer Besalú i dues al carrer Monturiol. Properament s’aniran afegint més juntament amb les provinents del Museu de la Tècnica.

Les imatges es retiraran a mesura que cada local torni a recuperar nova activitat.

Si cap associat vol afegir el seu local buit a aquesta iniciativa cal posar-se en contacte amb Comerç Figueres Associació o bé amb Comoyoko.

Volem agrair especialment la complicitat, disposició, facilitats i mateixa sensibilitat que ens han atorgat els responsables i equips de l’associat Comoyoko, del Museu del Joguet i del Museu de la Tècnica, així com els propietaris dels locals buits.

Fuente: comerçfigueres

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos