Saltar al contenido

Sant Cugat Comerç engega la campanya ‘Si ens quedem a Sant Cugat, gaudim del comerç de Sant Cugat’ per incentivar les compres a la ciutat

Aquest dijous el Govern de la Generalitat va aprovar noves mesures per fer front a l’avanç de la pandèmia de la Covid-19 a Catalunya, entre les quals s’inclou el tancament perimetral de Catalunya durant 15 dies i un confinament municipal els caps de setmana, des de les 6 hores del matí de divendres fins a la mateixa hora del dilluns.

Tot i els entrebancs i les incerteses per aquest nou confinament, Sant Cugat Comerç vol transmetre un missatge de positivisme tant per als clients com per als comerciants, i es per això que l’associació posa en marxa la campanya ‘Si ens quedem a Sant Cugat, gaudim del comerç de Sant Cugat’, per incentivar el consum local durant aquest període. ‘Des de l’entitat volem transmetre una visió positiva d’aquestes noves restriccions de mobilitat. Els santcugatencs i santcugatenques podran aprofitar aquestes properes setmanes per visitar i conèixer els establiments comercials de la ciutat, i gaudir del nostre comerç.

Estem segurs que la ciutadania respondrà, i omplirà els comerços de Sant Cugat tot seguint les mesures de seguretat i prevenció’, senyala Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç, que mostra el seu convenciment, que aquesta ‘crisi sanitària provocarà un canvi en la mentalitat de la societat, que apostarà molt més pel comerç de proximitat’. Des de l’associació recorden a tots els clients passar la targeta ‘Sant Cugat a la Butxaca’ durant les seves compres, per acumular punts i bescanviar-los pels premis que ofereixen cadascun dels establiments on habitualment realitzen les seves compres.

Sobre Sant Cugat Comerç És l’associació que dinamitza el comerç de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç i la restauració. És i pretén ser el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu.

Fuente: Sant Cugat Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos