Saltar al contenido

Tot a punt per a la nova edició dels ‘Dies Màgics’ amb Sant Cugat Comerç

Aquest divendres 27, dissabte 28 i diumenge 29, arriba a Sant Cugat una nova edició dels ‘Dies Màgics’, l’esdeveniment que organitza anualment Sant Cugat Comerç per donar el tret de sortida a les compres nadalenques, amb grans descomptes i promocions.

De fet l’entitat va ser la primera associació de comerciants de tot Catalunya, en organitzar aquest tipus d’activitats l’any 2014. Inspirada en la popular cita americana ‘Black Friday’, l’esdeveniment té l’objectiu d’incentivar el consum, potenciant i animant a oferir un gran nombre d’ofertes i promocions per part de tots els comerços participants.

‘Els ‘Dies Màgics’ és una de les activitats més esperades entre el teixit comercial de la ciutat. A més, la cita d’enguany arriba en ple tancament perimetral de tot Catalunya, i per tant estem segurs que els santcugatencs i santcugatenques respondran una vegada més, i ompliran els comerços de la ciutat, tot seguint les mesures de seguretat i prevenció’, assenyala Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç. Una de les grans novetats de l’edició d’enguany és que l’esdeveniment comercial s’allargarà durant tres dies, incorporant la jornada de diumenge.


En l’edició d’enguany hi participaran una cinquantena d’establiments. L’associació ha agrupat en aquesta pàgina web, algunes de les diferents ofertes i promocions que ofereixen els comerços participants. Des de Sant Cugat Comerç recorden a tots els clients passar la targeta de fidelització ‘Sant Cugat a la Butxaca’ ja que durant tot el cap setmana, es podran seguir acumulant punt i bescanviant-los pels premis que ofereixen cadascun dels establiments associats.

Sobre Sant Cugat Comerç

És l’associació que dinamitza el comerç de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç i la restauració. És i pretén ser el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu.

Fuente: Sant Cugat Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos