Saltar al contenido

El comerç de Mataró promou una campanya per impulsar el consum als establiments locals

NEM (Negoci Empresa Mataró) impulsa una campanya de sensibilització per fomentar les compres nadalenques als comerços de la ciutat reforçant el vincle emocional amb la ciutadania

Jordi Novo, president de l’entitat, remarca la importància de posar en relleu el valor afegit que té comprar al comerç local

Negoci Empresa Mataró (NEM) ha presentat aquest dimarts la campanya “«Si tu no compres a la teva ciutat, qui ho farà? Aquest Nadal, compra al comerç local de Mataró». Degut a la situació

provocada de pandèmia, amb les restriccions de mobilitat encara vigents i amb l’aforament limitat als comerços per evitar contagis, l’entitat ha apostat aquest any per impulsar una campanya de Nadal i Reis focalitzada en captar el client local.

El president de NEM, Jordi Novo, acompanyat del membre de la junta directiva Jordi Maltas, ha presentat la campanya aquest dimarts al migdia. Novo ha explicat que “es preveu una campanya complicada per la situació d’excepcionalitat provocada pel coronavirus. No podrem fer les tradicionals activitats de dinamització per evitar concentracions de gent”. Novo afegeix que “creiem és moment de posar en relleu el valor afegit que té comprar al comerç local i hem d’aconseguir que, malgrat les dificultats, sigui una bona campanya de vendes per a tots els negocis del NEM”.

En aquest sentit, la campanya de sensibilització presentada aquest migdia vol incidir en missatges que es podran llegir pels carrers de la ciutat i que tenen per objectiu reforçar el vincle emocional entre comerciants i clients. “El comerç local és dels sectors que més ha patit més directament les conseqüències del confinament i per això cal reforçar el missatge que tots plegats hem de donar suport a un sector clau per a la ciutat, que genera ocupació i afavoreix les relacions socials”, diu Novo.

“Gràcies per apostar pel comerç de la teva ciutat”, “Nosaltres apostem per a Mataró, i tu?”; “Compra local, consumeix local, viu local” o “Aquestes festes t’esperem” són alguns del missatges que es podran llegir en les 150 banderoles instal·lades a 75 fanals de carrers estratègics de la ciutat i a 16 laterals del Mataró Bus. La imatge de la campanya també es podrà veure a la torreta publicitària instal·lada a la cruïlla de la Riera amb el carrer de Barcelona i a 600 cartells repartits per tota la ciutat, a més a més de les xarxes socials del NEM.

D’altra banda, els compradors dels comerços locals podran beneficiar-se de mitja hora de pàrquing gratuït per estades superiors als 60 minuts als aparcaments municipals de la plaça de les Tereses, plaça de Granollers i Parc Central. Aquesta campanya de descomptes, impulsada per l’Ajuntament de Mataró per contribuir a la reactivació del teixit comercial, funcionarà els dissabtes i festius d’obertura comercial fins al 31 de gener.

Per incentivar el consum i agrair el recolzament del comerç local, NEM sortejarà dues paneres amb més de 200 regals provinents dels seus establiments associats entre tots els que comprin a les botigues de Mataró durant aquestes festes. “És la nostra forma d’agrair als que aposten pel nostre comerç i que volem que Mataró segueixi tenint vida comercial”, explica el president de NEM, Jordi Novo. El sorteig es realitzarà el 4 de gener a través de les xarxes socials.

Fuente: NEM

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos