Saltar al contenido

Arriben 5 dies de rebaixes ‘non stop’ a Sant Cugat

De l’1 al 5 de febrer, Sant Cugat Comerç engega la campanya, ‘5 dies de rebaixes non stop’, amb l’objectiu d’incentivar les vendes en els comerços associats, amb grans descomptes i ofertes exclusives.

‘Amb aquesta campanya volem donar suport a tot el comerç local, que està sent un dels sectors més afectats per les restriccions de mobilitat, i el tancament durant els caps de setmana.

És per això, que des de Sant Cugat Comerç volem incentivar el consum local durant la propera setmana, amb 5 dies de grans promocions i ofertes destacades’, assenyala Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç, que es mostra segur de la resposta de la ciutadania.

‘Ara més que mai necessitem el recolzament de tota la ciutat. No tenim cap dubte que els santcugatencs i santcugatenques respondran una vegada més, i ompliran els comerços de la ciutat, tot seguint les mesures de seguretat i prevenció’.

Des de Sant Cugat Comerç recorden a tots els clients passar la targeta de fidelització ‘Sant Cugat a la Butxaca’ ja que durant tota la setmana, es podran seguir acumulant punts i bescanviant-los pels premis que ofereixen cadascun dels establiments associats.


Sobre Sant Cugat Comerç És l’associació que dinamitza el comerç de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç i la restauració. És i pretén ser el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu.

Fuente: Sant Cugat Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos