Saltar al contenido

Terrassa Centre llança la campanya «Love Local»

Terrassa Centre, l’associació de comerciants del centre de la ciutat, impulsa una nova campanya en favor del comerç local, que continua afrontant una situació difícil derivada de la crisi sanitària.

Sota el nom «Love Local. Pensa local. Compra local. Viu local», l’entitat té per objectiu promoure i dinamitzar el comerç de proximitat, i posicionar-lo com a primera opció de compra dels terrassencs i terrassenques. La campanya pretén potenciar el comerç local i les persones que en formen part, convertir les botigues del centre en una destinació comercial, i potenciar els valors de proximitat, tracte proper i familiar. «En un món cada dia…

Fuente: Diari de Terrassa

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos