Saltar al contenido

Ontinyent impulsa una campanya per posar en valor el paper de la dona en la dinamització econòmica local

La campanya “Cada dia una dona, cada dia un comerç” està protagonitzada per 11 dones dels comerços i serveis de l’Associació Comerç In

L’Ajuntament d’Ontinyent juntament amb Comerços i Serveis IN posa en valor el paper de les dones en la dinamització econòmica de la ciutat. La regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, destacava la “importància de reivindicar el paper de la Dona” a través de diverses accions comunicatives perquè “la ciutadania puga redescobrir la important tasca que les dones desenvolupem perquè la ciutat continue funcionant amb i sense covid-19″.

Per la seua part, des de Comerç In, Marissa Nacher incidia que “darrere de cada comerç i servei hi ha una història connectada, majoritàriament, a una dona” i per això amb aquesta campanya “volem donar a conèixer i conscienciar sobre l’imprescindible treball que les dones comerciants d’Ontinyent tenen la dinamització social i econòmica local”, remarcava.

La campanya està formada per 11 imatges diferents que es publicaran a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Ontinyent i Comerç In (Facebook i Twitter) així com a l’instagram de la Regidoria d’Igualtat on les protagonistes són les dones de diversos comerços de l’Associació Comerç In com Xelo de Casa Verda; Mª Carmen de Carnisseria Donat; Mila de Tenda d’Art; Inma de Macu Exclusive; Begoña de Carn i Coses La Chateta; Inés i Belén de Borja Ópticos; Reme, MªJesús i Reme de Embotits Casa Vicent; Rosa de IO Estética i Bienestar; Raquel de Óptima Salud visual; Ana i Eva de Plagi i Susi de Susi Lenceria.

La campanya inclou la possibilitat de deixar un comentari en cada publicació o enviar el comentari a info@comerciooin.com enaltint el paper de les dones en els nostres comerços i serveis. Entre tots els comentaris rebuts es sortejaran 4 targetes IN amb 50€ cadascuna per consumir en els comerços adherits. Tant des de l’Ajuntament com des de Comerç In s’animava a la ciutadania a partir d’una iniciativa que “visibilitza la tasca tan important que fan les dones per l’economia local”.

Fuente: valenciaextra

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos