Saltar al contenido

El comerç mataroní regala punts de llibre per celebrar Sant Jordi

Negoci Empresa Mataró (NEM) repartirà 6.000 punts de llibre entre tots els establiments i empreses associades a l’entitat

El punt de llibre és obra de l’artista resident a Mataró Luisa Mª Segura Requena de l’Associació Sant Lluc per l’Art

Negoci Empresa Mataró (NEM) regalarà punts de llibre entre els seus clients per celebrar la Diada de Sant Jordi. L’associació repartirà 6.000 punts de llibre entre totes les seves empreses associades.

Els punts es regalaran als establiments i com a novetat les llibreries de la ciutat que formen part del NEM (Buc de Llibres, LLibreria M. Marquez, Papereria Folder i Abacus) els regalaran per cada compra de llibres que facin els seus clients, tant en botiga física com per internet.

Col·laboració amb l’Associació Sant Lluc per l’Art

Com cada any, el punt de llibre és una col·laboració de Negoci Empresa Mataró amb l’Associació Sant Lluc per l’Art i en aquesta ocasió el disseny es obra de l’artista resident a Mataró, Luisa Mª Segura Requena.

El punt de llibre d’aquest 2021 està patrocinat per Finques Pous i amb ell l’entitat mataronina reprèn un acció que l’any passat es va veure truncada pel confinament.

Fuente: NEM

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos