Saltar al contenido

La nova campanya «Ontinyent és més» proposa 4 rutes comercials i un sorteig de 4.000 euros

EL REGIDOR DE PROMOCIÓ ECONÒMICA, JUAN PABLO ÚBEDA DESTACA QUE VOLEM «CONTINUAR REVITALITZANT ELS NEGOCIS LOCALS I PREMIAR LA FIDELITAT DELS CLIENTS»

Del 10 al 30 de maig, Ontinyent proposa 4 rutes comercials i un sorteig de 4.000 euros en 20 targetes de 200€ a través de la nova iniciativa comercial «Ontinyent és més». La campanya impulsada per l’Ajuntament i les associacions comercials  vol, en paraules del regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, «donar a conèixer i posar en valor l’oferta comercial, d’hostaleria i serveis d’Ontinyent com a capital de comarca, continuar revitalitzant els xicotets negocis locals i premiar la fidelitat dels clients». Aquests són els objectius de la iniciativa que es presentava aquest dimarts al Palau de la Vila.

La presentació també comptava amb la participació dels representants de les associacions de comerç i serveis participants en la iniciativa: Comerç In (Ana Ferrero); SOC Ontinyent (Marisa Bernabeu); Ahval (Jordi Martínez) i Associació Comerciants de Sant Rafel (Jordi Vidal). En aquest sentit, des proper 10 de maig i fins el 30 de maig, Ontinyent oferirà 4 rutes diferenciades segons el tipus d’activitat: bellesa i salut; llar i serveis; gastronomia i oci i moda i complements. Un plantejament que, segons explicava el propi regidor ens permet «visibilitzar la gran diversitat de comerços i serveis que tenim a la nostra ciutat».

Així per incentivar el consum i en paraules d’Úbeda «recuperar el passeig pels carrers del municipi, tan habitual abans de l’esclat de la pandèmia»  es sortejaran 20 targetes de 200€ cadascun entre totes aquelles persones que realitzen compres o consumicions als establiments participants en el període comprés entre el 10 i el 30 de maig de 2021. Per poder optar al sorteig de les targetes les persones participants, a través de la web habilitada a l’efecte www.ontinyentesmes.com, hauran d’introduir les seues dades personals i de la compra o servei obtenint així, per cadascun, una participació per compra superior a 20€ en botigues i serveis o superior a 10€ en gastronomia.

En aquesta mateixa web, les persones interessades poden consultar els establiments participants. Des de les associacions comercials animaven a la ciutadania d’Ontinyent i de les comarques veïnes a acostar-se a la capital de la Vall d’Albaida per gaudir de tota l’oferta comercial i, a més, poder guanyar premis.

Fuente: ontinyent.es

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos