Saltar al contenido

Mataró: NEM organitza els primer concurs floral d’aparadors dirigit als establiments de la ciutat

Els “Premis Florals als aparadors de Mataró” s’emmarquen en la Setmana de la Natura 2021

Participen una trentena d’establiments de la ciutat que decoraran els seus aparadors des d’aquest divendres i fins al 6 de juny

Negoci Empresa Mataró (NEM) engega la primera edició del concurs “Premis Florals als aparadors de Mataró” amb l’objectiu d’implicar i promoure el comerç local durant la Setmana de la Natura que organitza aquests dies l’Ajuntament de Mataró.

En total participen una trentena d’establiments de NEM que des d’aquest divendres i fins al diumenge 6 de juny decoraran els seus aparadors amb flor i planta. Els guanyadors es coneixeran durant la setmana del 7 de juny i la decisió anirà a càrrec d’un jurat format per un representant de la Cambra de Comerç, una representant de la FAGEM una representant de l’empresa Tu Marketing Digital i un representant de NEM. Es tindran en compte criteris com l’originalitat, la qualitat artística i el treball de confecció dels aparadors i l’adequació amb la temàtica de La Setmana de la Natura.

Per Xavier Martin, president de NEM, “activitats com aquesta busquen millorar l’experiència de compra als establiments de la ciutat, a la vegada que demostren la implicació del comerç local amb la sostenibilitat i el verd urbà”.

Fuente: NEM

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos