Saltar al contenido

Sorteig de vals de 50 euros per gastar en comerços de Terrassa

Nova acció des de l’Ajuntament per revifar el teixit comercial i d’hostaleria de la ciutat

El Servei de Comerç de l’Ajuntament de Terrassa presenta una nova acció acollida a la campanya “Omple’t de Terrassa” amb l’objectiu de dinamitzar 3 sectors comercials: el comerç essencial, el comerç no essencial i l’hostaleria. La fórmula per aconseguir ho és mitjançant un concurs que generi la participació ciutadana i dels visitants en l’activitat comercial. Es tracta d’una campanya especialment pensada per al petit comerç i el sector de la restauració, dos dels més afectats a causa de la crisi sanitària derivada de la Covid-19.

Aquesta acció pretén donar impuls a la necessitat de revifar el teixit comercial de la ciutat i de fer partícip a la ciutadania del procés de recuperació. Així, i a partir del dia 22 de maig es podrà consultar la relació d’establiments participants al concurs a la pàgina web, que comptaran també amb un cartell distintiu al propi local.

Com participar en el concurs

La campanya ‘Omple’t de premis’ i la ‘butlleta somniadora’ entraran en funcionament el proper 22 de maig i finalitzarà el procés d’inscripció el 22 de juny. El sistema de participació és senzill, facilitant el registre als clients i les clientes interessades en el concurs. Cada establiment, distingit en 3 àmbits (comerç essencial, no essencial i restauració), disposarà d’un codi QR amb l’enllaç al formulari de participació que oferirà a la seva clientela sense cost mínim de compra. Aquest document recollirà les dades bàsiques per a la inscripció i el número de la butlleta específica.

Un cop finalitzat el termini d’inscripció, i en el termini màxim d’un mes, es procedirà al sorteig aleatori amb totes les butlletes numerades que s’hagin presentat, en un acte de caràcter no públic, davant del secretari de l’Ajuntament de Terrassa o persona en qui delegui. D’aquest sorteig se n’extrauran les 30 butlletes guanyadores, 10 de cadascun dels 3 sectors, comerç essencial, comerç no essencial i hostaleria, amb un valor de 50 euros a bescanviar per qualsevol producte o servei que ofereixi el local on va fer la compra de la butlleta guanyadora. Si el valor del producte que es desitja adquirir és superior al val de 50 euros lliurat, aquest cost serà assumit pel client. El termini màxim per gaudir del premi serà fins al 31 de juliol de 2021.

Les persones titulars de la butlleta guanyadora seran notificades i els guanyadors i les guanyadores seran publicats a la pàgina web, on hi ha disponible tota la informació relativa a la campanya i les bases de participació del concurs.

Fuente: monterrassa.cat

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos