Saltar al contenido

Sant Cugat Comerç dóna la benvinguda a les rebaixes d’estiu amb la campanya ‘MIRA I VINE- Vídeo & Shopping Days’

Del 21 al 26 de juny, Sant Cugat Comerç dóna el tret de sortida a les rebaixes d’estiu, amb la campanya ‘MIRA I VINE – Vídeo & Shopping Days’, una activitat comercial que combinarà el format virtual i el físic, amb l’objectiu d’incentivar les vendes en els comerços de la ciutat, i poder arribar a un públic més ampli a través del format online.

D’aquesta manera, del dilluns 21 al divendres 25, els comerços associats realitzaran un showroom virtual a través del portal web miraivine.cat, on exposaran a través d’una sèrie de vídeos corporatius, les promocions i ofertes més destacades que els clients podran trobar en els seus establiments durant el dissabte 26 de juny, data que coincidirà amb l’inici de les rebaixes d’estiu, i amb la Festa Major de la ciutat. La campanya comercial compta amb la col·laboració d’alumnes del grau superior d’audiovisuals de l’escola Agora Sant Cugat International School.

Campanya ‘MIRA I VINE- Vídeo & Shopping Days’ Del 21 al 25 de juny, tots els clients podran visualitzar a través de l’APP, les promocions i ofertes que ofereixen els comerços associats, i descarregar-se vals descompte, per poder-los bescanviar el dissabte 26 en els propis establiments. ‘Estem molt satisfets del suport majoritari dels comerços associats envers aquesta nova iniciativa comercial. Des de Sant Cugat Comerç, entenem que ens hem d’adaptar a aquesta nova realitat, i considerem que el futur del comerç de proximitat passar per combinar la botiga física i en línia’, assenyala Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç.

Durant la setmana els comerços podran mostrar els seus productes amb la finalitat de captar l’atenció dels clients, i que aquests visitin els seus establiments durant la jornada de dissabte’. Mesures de seguretat ‘La campanya ve a cobrir la tradicional activitat comercial ‘La Botiga al Carrer’ que veníem celebrant els darrers anys per aquestes dates. Enguany, i per poder mantenir totes les mesures de seguretat en vigència, hem decidit posposar l’esdeveniment, i
celebrar aquesta nova activitat en format híbrid, que estem segurs que serà tot un èxit’ conclou Jesús Carballo, gerent de Sant Cugat Comerç.

Sobre Sant Cugat Comerç És l’associació que dinamitza el comerç de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç i la restauració. És i pretén ser el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu.

Fuente: Sant Cugat Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos