Saltar al contenido

Cliccat.cat, el marketplace del comerç català, guardonat als premis ‘QuèFem?’ de La Vanguardia

El passat dijous 1 de juliol, el suplement de La Vanguardia ‘QuèFem? va celebrar al Xalet de Montjuïc de Barcelona, l’entrega dels guardons d’aquesta edició, els quals han volgut reconèixer iniciatives realitzades durant la pandèmia, que van treballar activament per a mantenir l’activitat cultural i d’oci al llarg de les restriccions imposades per la crisi sanitària.

El Premi QuèFem? Sant Boi Ciutat del Motor en la categoria de comerç de proximitat, va recaure en la iniciativa Cliccat.cat, el Marketplace del comerç català. La plataforma digital, que engloba a més de 90 associacions de comerciants, s’ha convertit en el primer aparador comercial del país, on els usuaris poden comprar tot tipus de productes i serveis des d’una única plataforma de venda.

L’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, va fer entrega del guardó, a Jesús Carballo, president de l’associació PEUC (Professionals dels Eixos Urbans de Catalunya), i gerent de Sant Cugat Comerç, associació impulsora de la iniciativa. ‘Estem molt satisfets de rebre aquest reconeixement, ja que hem demostrat que realitzar compres km0, amb el valor del comerç de proximitat, també es possible des d’internet’, ha agraït Carballo, assenyalant que ‘els canvis de comportament dels consumidors durant la pandèmia, han evidenciat la necessitat de digitalització dels comerços locals, per promoure un consum de proximitat d’una forma més còmoda i tranversal.


Sobre cliccat.cat

El projecte neix de la necessitat d’implantar una solució de comerç electrònic feta a mida per al comerç local, per als serveis i per a l’artesania de proximitat de Catalunya. Un marketplace on poder comprar els petits establiments i els mercats de les poblacions de tot el país a través d’internet. És un projecte sense ànim de lucre, una iniciativa oberta a totes aquelles associacions i municipis de Catalunya que es vulguin afegir, i són les ganes de treballar en equip, la vocació de servei i la forta base d’associacions i comerços adherits al projecte, el principal actiu del projecte

Sobre Sant Cugat Comerç

És l’associació que dinamitza el comerç de Sant Cugat del Vallès, representa i defensa el sector del comerç i la restauració. És i pretén ser el departament de màrqueting, formació i noves tecnologies del col·lectiu.

Fuente: Sant Cugat Comerç

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos