Saltar al contenido

NEM crea un faldó en homenatge a les Santes de Mataró

Amb aquesta nova icona, dissenyada per Xavier Martín, president de Negoci Empresa Mataró, es busca fer partícips de la festa major a negocis i empreses locals.

Negoci Empresa Mataró (NEM) ha presenta aquest dimarts la campanya de Les Santes 2021. L’entitat mataronina posa a disposició d’empreses i negocis locals un faldó de les Santes per penjar a establiments i balcons durant la festa major de Mataró.

Xavier Martín, president de NEM, i autor del disseny, explica que “amb aquest faldó hem volgut fer una oda gràfica a la missa de les Santes, un orgull pels mataronins i mataronines”. En un any tan complicat, on les festes es celebraran en format reduir i condicionades per les restriccions, Martín ha incidit en fer una crida “perquè tothom, empreses i negocis locals inclosos, puguin participar de l’esperit de festa d’aquests dies. Tot i que per la situació actual viurem unes Santes molt acotades, hem volgut donar veu al lema: Nem de Santes! per crear expectativa i donar-nos ànims”.

El faldó mostra una imatge de les dues santes que donen nom a la Festa Major mataronina, Juliana i Semproniana.  Els colors de les figures representen les veus dels feligresos que canten a la missa i el blau-cel de les rajoles, el que defineix Mataró: el mar. El faldó està emmarcat a cada banda per la senyera catalana.

El faldó s’ha distribuït entre tots els associats de NEM i també es pot comprar a la seu de NEM, al carrer Sant Benet, 43. L’acte de presentació de la nova icona de NEM va comptar amb la presència de la regidora adjunta de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, Maria José Pérez Carrasco.

Fuente: nem.cat

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos