Saltar al contenido

Congrés Virtual de Mercats Municipals de Catalunya 2021

El proper 8 de novembre de 2021 celebrarem el Congrés de Mercats Municipals de Catalunya de nou en format virtual. L’objectiu d’aquesta trobada és crear un espai de reflexió, d’intercanvi de coneixements i experiències entre paradistes, personal tècnic, associacions de venedors i tots els col·lectius vinculats a aquests equipaments comercials.

Pel congrés d’enguany hem preparat un programa de presentacions, ponències i tallers que permetran al sector actualitzar i reforçar el seu posicionament, volem facilitar informació i noves eines per fer créixer i transformar els mercats en formats comercials més competitius en un nou entorn de consum més digital i més sostenible.

En primer lloc presentarem el resultat de l’estudi sobre els hàbits de consum en els mercats catalans després de la pandèmia. El CCAM ha realitzat un estudi amb enquestes a consumidors i no consumidors de mercats per tenir dades actuals i reals sobre quins son i com son els clients actuals dels mercats, quines son les seves prioritats i quins processos de compra s’han accelerat després de la crisi i, també quins paradigmes han canviat en la promoció dels productes i així poder planificar noves estratègies de capacitació per als mercats.

En el marc de la reflexió sobre l’arribada de les noves tecnologies i el boom de la venta on-line, presentarem una ponència a càrrec de la Tania Pareja que ens plantejarà els diferents nivells de solucions digitals que existeixen actualment per als mercats. Coneixerem exemples i estratègies per tal que els mercats puguin aprofitar millor els recursos que ténen al seu abast i, alhora, rentabilitzar les noves inversions digitals realitzades ens els darrers mesos.

En la taula rodona parlarem de sostenibilitat, de conscienciació mediambiental i de responsabilitat social com a nova proposta de valor dels mercats municipals. Ens explicaran experiències, casos reals i propostes pràctiques que ens inspiraran en el procés de transformació sostenible dels mercats cóm una oportunitat més en el procés de recuperació del sector després de la crisi.

A la tarda realitzarem dos tallers, el primer sobre la gestió dels residus als mercats municipals on s’analitzarà quins residus es generen, com podem reduir-los i quina és la millor manera de fer la gestió final dels mateixos. I en el segon taller descobrirem totes funcionalitats que té l’eina digital gratuïta Google My Bussines, que obre noves oportunitats de comunicació digital i venda per als mercats i els seus paradistes.

Ja està obert el període d’inscripcions, per a qualsevol dubte o aclariment us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de la bústia elsmercats@gencat.cat .

Inscripcions / programa

Us hi esperem, reserveu la data!

Fuente: ccam.gencat.cat

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos