Saltar al contenido

Mataró: NEM celebra la castanyada amb el joc del «TRUC O TRACTE”

Els clients que, durant el dissabte 30 d’octubre, facin una compra en un establiment associat al NEM, s’hauran de dirigir a les carpes de la Plaça de Cuba i de la Plaça Gran per provar sort

 Un joc molt especial on els participants podran guanyar o premis directes o xecs regal de fins a 50€.

 

Aquesta castanyada Negoci Empresa Mataró torna a apostar pel joc del «TRUC O TRACTE” entre els seus associats i clients. Un joc molt especial on els participants podran guanyar o premis directes o xecs regal de fins a 50€.

La mecànica és senzilla: el dissabte, 30 d’octubre durant tot el dia, quan un client realitzi una compra de més de 15 euros en un dels establiments participants, o en el cas de negocis relacionats amb la pastisseria, fleca o llaminadures, la compra sigui superior als 5 euros, podrà participar del joc. Per participar-hi, el client s’haurà de dirigir a les carpes situades a la plaça de Cuba i Plaça Gran i provar sort jugant a “TRUC O TRACTE”. Si l’opció escollida és “TRUC” el premi serà un xec regal d’entre 10 i 50€ per gastar el mateix dia a qualsevol establiment o negoci associat. Si la butlleta és de “TRACTE”, el client participant podrà guanyar regals directes entre les empreses col·laboradores, que s’hauran de recollir el mateix dia 30 de les 10:00h  a les 13:00h i de les 17:00h a les 20:00h a les carpes de la Plaça de Cuba i de la Plaça Gran.

Fuente: NEM

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos