Saltar al contenido

Mataró organitza una nit de compres, oci i gastronomia per dinamitzar el comerç local

Més de cent empreses, entre elles, comerç, serveis i restauració, participaran el proper divendres, 22 d’octubre, a The Street Shopping Night, la primera nit de compres postpandèmia

Sota l’eslògan …una nit plena de ritme, sabors, moda, màgia i cultura! Negoci Empresa Mataró (NEM) busca dinamitzar el comerç local després d’un any i mig complicat

Mataró tornarà a viure una nit de compres, oci, gastronomia i cultura. El pròxim divendres 22 d’octubre Negoci Empresa Mataró (NEM) recupera la Shopping Night en la seva primera edició postpandèmia.

Després d’un any i mig molt complicat per als negocis locals, l’acció pretén ser un al·licient més per a la seva dinamització. El president de NEM, Xavier Martin, posa en valor la unitat del teixit comercial per tirar endavant: “La suma és clau i per a aquesta nit hi ha més d’un centenar de negocis inscrits amb un munt de propostes que de ben segur ompliran els negocis de clients”.

A més de negocis i restaurants, també s’hi han adherit els museus de la ciutat, que també obriran portes la nit de divendres. La shopping night s’allargarà des de les 8 del vespre i fins a la mitjanit, quan Mataró viurà “una nit plena de ritme, sabors, moda, màgia i cultura”, que en paraules del president de NEM, “ha de servir per descobrir Mataró”.

I és que més enllà de l’obertura dels establiments fora del seu horari habitual, els carrers del centre de Mataró tindran ambientació musical, una decoració especial per a la ocasió i es comptarà també amb la presència de foodtrucks per acabar d’arrodonir la proposta.

Fuente: NEM Mataro

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos