Saltar al contenido

El Black Friday avança l’encesa dels llums de Nadal a Mataró

NEM arrenca aquest divendres la campanya de Nadal amb activitats i animació a la plaça Santa Anna

El Black Friday dona el tret de sortida, aquest divendres, a la campanya comercial de Nadal i Reis d’aquest any. Per donar una major transcendència al moment, Negoci Empresa Mataró (NEM) i l’Ajuntament han acordat fer coincidir aquesta data amb l’encesa de l’enllumenat de Nadal a la ciutat, que es farà divendres a les 19h  des de la plaça Santa Anna.

L’entitat creu que aquesta coincidència servirà per animar les vendes en l’inici de la campanya. I la tempesta perfecta es completa amb les activitats i l’animació que s’impulsen des de NEM a la mateixa plaça Santa Anna.

El president de NEM, Xavier Martin, diu que tots els esforços són pocs per “fer de Mataró una marca que sigui atractiva per a tota la província”. Mataró, afegeix Martin, “ha de brillar més que mai” perquè els visitants de fora de la ciutat no vinguin només a comprar per necessitat. “L’objectiu és que puguin fer una compra relaxada i a gaudir de la ciutat”.

Els comerços de la ciutat estaran decorats aquest divendres amb la imatge del Black Friday i a partir del Pont de la Puríssima estrenaran la decoració nadalenca en el marc del primer concurs d’aparadors de Nadal del comerç de Mataró.

Fuente: NEM

AGECU - Asociación Española para la Gerencia de Centros Urbanos